Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannad över förödelsen

Jag förblir förvirrad,

Förundrad, förklarar jag för mig själv

Att jag måste försöka,

Förvånad, förstörd över att se honom försvinna,

Förtvivlad, oförmögen att förlåta,




Fri vers av lillonea
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-20 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lillonea
lillonea