Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rikt inre liv


Morgon.
(usch, har ingen lust att stiga upp)
Varma fötter på kallt golv.
(var är mina tofflor?)
Gröt och morgontidning.
(tunn tidning och det betalar jag dyrt för)
Morgontoalett.
(varför heter det så? som om jag tvättar mig i toalettstolen!)
Tvättmaskinen.
(tvättmedlet snart slut, fan också!)
Arbetsrummet.
(ingen inspiration)
Vardagsrummet.
Soffan.
Bok.
Kaffe och bullar.
Många!







Fri vers av Stardust VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2011-06-26 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP