Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Finalen på poeter.se' av sturesdotter, inspirerade till kommentaren


Kritik på en text (649) Något litet om rosor






ibland kan man
tröttna även på
rosor, att få dem

att riva sig
på dess taggar
samt att sitta

och se på
medan de vissnar
av för litet regn




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-28 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP