Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Allt skall bli bra' av catharina edin, inspirerade till kommentaren


Kritik på en text (650) vid havet





jag stod en gång
på ett berg och
såg ut över havet

molnen samlades
det började åska
med många blixtar

och regnet bara öste ned
du skulle ha varit där
det var som om friden

äntligen samlades
på en enda plats
mitt eget oroliga hjärta




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-28 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP