http://www.youtube.com/watch?v=OqGfQOJE2q8&feature=related

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=OqGfQOJE2q8&feature=related




el alma libre

 

 

 

 

jag vågar inte längre

binda tätt

och nära

jag knyter bara löst och lätt

 

 

helst

inte alls

 

gör det inte ont

känns inte svårt

ger inga djupa sår

 

spårlöst

tyst tyst

som en

viskning

nu

som ett luftigt andetag

 

eller rörligt

som i dansens virvlande

svepande

sorg

 

endast tunn hinna

kan då brista

 

det jag inte har

kan jag inte mista

 

det som inte bundits

kan

jag lösa upp 

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-06 21:48



Bookmark and Share


  HelenaW
Så är det.. Fint beskrivet.. knyter bara löst och lätt.. Gillar..
2011-10-12

  Dilsewat
Rädslan att mista är brutal. Så skört skrivet.
2011-09-12

  Anna*
När tilliten skadas blir det lätt så. Väl valda ord som ger avsedd effekt! Applåderar
2011-07-07

  Ex¤animo
Vemodigt vackert skör
2011-07-07

    ej medlem längre
Ännu en pärla, denna gång med mörk botten
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP