Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Små iakttagelser i sommarkvällen....


Gräshoppor och syrsor


Jag kan inte höra syrsor längre
men jag kan se gräshoppor.
Alla kategorier.
Med myggor är det tvärtom.
Jag hör dom,
men ser dom inte.

Min bordsgranne höjer sitt glas.
Skålar för sommaren.
Euforiskt besvarar vi skålen.
Det är sommar!
Maten god!
Vinet porlande!
Snapsen vass!

Och myggen sisar...

syrsorna tiger...




Fri vers av Stardust VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2011-06-28 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP