Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

katet e² + katet f² - 2* katet b * katet a * cos vinkel E


de tidigare anfallen av hejdlöst gråtande från 122 var oförståliga. vid helt oväntade och märkliga tillfällen kunde han falla ihop och storgråta. man fick inga sammanhängande eller begripliga svar om man frågade varför. sedan en tid tillbaka kommer det inte någon gråt alls från 122. inte vid några som helst tillfällen. inte ens när hans dotter kallade honom för fårknullare. hon blir 4 år i höst. 122 blandar antidepressiva piller med potenshöjande medel. när han har pengar. i helgen berättade 122 att han hade gnidit sitt kön mot en lyktstolpe som var blöt av hundurin. han drog uppmärksamhet till sig när han sjöng egenhändigt komponerade texter till puccinis opera tosca. när polisen kom och och skulle gripa honom gick han ner på knä och tittade den ena polisen rakt i ögonen och sa tyst och långsamt: no. woman. no. cry. hans andra dotter på 9 år besöker honom ibland och tvingas knyta hans inbillade dreadlocks.

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Pitbullpudelns kärna
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-27 01:56



Bookmark and Share


  Nanna X
jamen det är ju underbart, du behöver inte skriva romanen, man tänker den ändå liksom. vilket människoöde. sympatisk huvudperson verkar det. jag gillar män som gråter.
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna