Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta



där är intet mer
surrealismens skarphet
böjer bakåt

det omöjliga
det omöjliga

för smärtsamt

att ta in




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 416 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-29 20:45



Bookmark and Share


    Niklas H
uppgivet, svart, och bra
2011-06-30

    ej medlem längre
Gillar det här!
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP