Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörrar

En människa
kan liknas vid en dörr
vissa är vidöppna
andra måste man ta till olika dyrkar
för att få upp
en del går i baklås
åter vissa öppnar dörren på glänt
några har tagit bort dörren
medan en del är för evigt slutna
och för säkerhets skull har de skaffat en
säkerhetsdörr
med larm
i fall någon skulle komma
och banka på.




Fri vers av AA VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-30 00:34



Bookmark and Share


  Anira
Kloka ord av visdom♥
2011-07-10

  entusiasm
väldigt bra skrivet!
2011-07-08

    Shariq
Just nu känns det som att min dörr är sluten för alltid men jag hoppas att någon kan dyrka upp den snart.

Men väldigt bra parallel och denna bokmärker jag för framtida läsningar!
2011-07-04

  Ninananonia VIP
Sant om dörrar...:) mycket bra tankar...
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP