Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester

Äntligen semester! Man kastar av sig den mörka kostymen i en känsla av oändlig lättnad. Inga tider att passa, inga krav! Man släpper taget och känner hur världen förändras en aning; och blir lite vänligare, lite enklare. Själv blir man en annan - öppnare, gladare. Och känner, mycket tydligt, att det är sådan man egentligen är. Någon månad senare är man tillbaka. Öppnar dörren till kontoret och känner de välbekanta dofterna strömma mot en, uppblandat med något annat som kanske är sommar. Men det intressanta är att även det är en hemkomst. Man stramar upp sig, redo att vara nyttig och effektiv igen. Och känner, mycket tydligt, att det är sådan man egentligen är.




Prosa (100-ordare) av Peter Dickson
Läst 654 gånger
Publicerad 2011-06-30 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Dickson
Peter Dickson