Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar efter en natt med dålig sömn




EN NY DAG EN NY MÅNAD

en ny dag med allt vad det innebär

 vända blad i almanackan

tänka positiva tankar

önska och hoppas

att allt kommer att ordna sig

en dag

 

önska at juli blir en bra månad

även för mig, att jag till slut

efter alla utredningar, kan få veta

vad som fattas mig

att få börja må lite bättre

det är min högsta önskan

 

jag hoppas jag inte begär för mycket

av den nya månaden, juli, som idag

precis har börjat

 

anits 1 juli 2011 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-01 15:59



Bookmark and Share


  Anya VIP
Håller tummarna för dig. Kram!
2011-07-03

  Eva Helene VIP
Ödmjukt inför den nya månaden!
2011-07-02

  Maria T
Hoppas din önskan
skall gå i uppfyllelse
2011-07-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP