Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja denna lilla texten skrev ja typ nu precis samtidigt som jag tänkte på en väldigt speciel tjej som hatar mig.


Om du bara visste

Om du bara visste !

Om du bara visste hur mycket jag saknar dig
Om du bara visste hur mycket jag ångrar mig
Om du bara visste hur mycket jag önskar du kunde förlåta mig
Om du bara visste hur mycket jag tycker om dig
ja tänk om du bara visste.




Fri vers av Jensa
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-01-01 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jensa
Jensa