Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja där finns inte så mycket att säga om denna mer än att jag låg i min säng sen poppade den helt plöstligt upp i huvet så var det bara fort fram med laptopen och skriva ner den.


När Jorden går under

När jorden har gått under
När solen har slukat jorden
När big bang 2 har dragit över
När det bara finns atomer kvar av allt
När solen har slukat sig själv
När inget ljus finns kvar
När mörkret har fallit
När allt liv har dött ut
När människorna inte finns längre
När universum inte finns mer
När orden och kärleken har dött ut
Kommer jag fortfarande kunna stå där och säga att jag älskar dig.




Fri vers av Jensa
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-01-01 12:32



Bookmark and Share


  kärleksbarn
jättefin!
2006-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Jensa
Jensa