Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna texten finns det inte så mycket att säga om mer än att det är 110% sanning


Du kan ljuga !

Du kan ljuga för din mamma
Du kan ljuga för din pappa
du kan ljuga för polisen
du kan t.o.m ljuga till nyheterna
Men en person du inte kan ljuga till är till den du älskar
om du ljuger till den du älskar då älskar du heller inte den personen




Fri vers av Jensa
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-01-01 12:35



Bookmark and Share


    Sara VIP
stämmer väldigt bra tycker ja... fint skrivet
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Jensa
Jensa