Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna texten, ja om man förklara det så här så ska det igentligen vara så här när man älskar en männsika.


Jag tänker på

Jag tänker på dig du sitter bredvid mig
Jag tänker du håller om mig
Jag tänker du börjar pussa mig
Jag tänker du kysser mig
Jag tänker ........
Så långt går inte att tänka för du är så jävla underbar det kan bara vara en dröm
Men jag kan tänker ja älskar dig !




Fri vers av Jensa
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-01-01 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jensa
Jensa