Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några enkla ord....

Alla sitter vi i våra kammare
och förmedlar ord
ord som är magiska
som skapar kommunikation

Orden blir ventilen
att förmedla känslor

Orden fångas upp
och berör

Orden är renande
Orden är frihet

Orden
ger känsla av bekräftelse
och skapar en känsla
av att jag finns




Fri vers av AA VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-07-02 01:08



Bookmark and Share


  Anira
Orden..

Tack♥
2011-07-10

    Sylwia
Orden är människans verktyg för att bemästra livet. Dessa stavelser är viktiga i detta sammanhang. Men viktigt att komma ihåg är att avsaknaden av ord kan vara minst lika talande. Men denna dikt ger orden en betydelse som är viktig på ett enkelt och konkret sätt. Det gillar jag.
2011-07-04

  Zelogath
Ja ord i alla dess former är viktiga
För både en själv och andra
Värst är det när orden glöms bort
Eller inte ses
Då blir man med ens
Osynlig
2011-07-03

  Järnkatten
Så sant som det är skrivet :)...
2011-07-02

    ej medlem längre
Fint, så är det ju!
2011-07-02

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Orden bygger ett nätverk,
ett nätverk av texter och tankar.
En supertext,
där det ena ordet ger det andra;
Den ena texten leder till en annan.

Och vi alla tillsammans skapar;
vi alla tillsammans

är!
2011-07-02

  Ninananonia VIP
:) Magiska visdomsord... som magi.. berör :) :)
2011-07-02

    ej medlem längre
Hoppas du skrev i ärlighet!

Texten visar vikten av att finnas till
Genom ord!

Och den är bra-mycket bra-tycker jag!
2011-07-02
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP