Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dörr som öppnas

En dörr som öppnas
till en värld av förändring
barnslig nyfikenhet




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-02 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten