Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon

Imorgon kommer jag att se
min stad ur dina ögon
att dela vinden och solen
och uppleva allt på nytt
blunda och ta ett steg ut
och kanske blir förhoppningar
till en framtid
kärleksokänt




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-03 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten