Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Flisa bor sin sista söndag i denna världen

Halvklart eller småmulet.
Kallt, men ändå inte.

Jag stannar inne idag
och bakar banankaka till mig och katten
- den gamla som ska dö i veckan som kommer -
hon ska få äta sin sista bit av det godaste hon vet.

Det känns ledsamt, men ändå inte.
Sorgligt, men utan tårar.




Fri vers (Prosapoesi) av kirsti ylinikka VIP
Läst 738 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-03 10:18



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
om ett litet liv, som ändå är värt så mycket.
så fin text.
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP