Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige II

Jag kör förbi en liten by.
Ett vägskäl,
och några hus,
i sliten, ljusgul eternit.

Jag tänker på den tid,
då lusten fanns att flytta hit.

Jag ser spår av framtidstro.
En tankstation och en affär.
Nu bor inte många kvar.
Det är så svårt att överleva här.




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-07-03 21:21



Bookmark and Share


  Filosofen2
Underbart med minnen, kanske sorg att inse hur livets väg kan ta
en annan då minnen fladdrar förbi.

Så underbart att se Sveriges land då det blomstrar som mest.
Men glöm inte stiga av och njut av alla dofter blomster kan ge just nu.
Missa inte solnedgångar eller stränder som ger så mycket liv åt själ och kropp. Jag sitter just nu under solnedgången och njuter av sommarvärmen då dagens aktiviteter avslutats.
2011-07-06

  Osvalds_Dotter VIP
Texten lyfte fram Minnen
som svepte genom Sverige,,
tidens melodi.
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP