Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"I said please don\'t slow me down if I\'m going too fast. You\'re in a strange part of our town..."



So I think I\'m the Queen, and who are you to judge me?

 

Och jag har aldrig trott på dina guldglänsande tårar

som alltid runnit snabbare än andras

Inte heller dina varma tryckande händer

som håller ett tag runt mina bröst

precis innan vi ska somna

 

Jag hoppas bara på att du stannar hela natten

rinner igenom mig som du brukar göra

bara en sista gång

igen och igen

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-01-01 20:23



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
Gillar dikten.. vet inte varför.. den känns som personlig till poeten men.. formuleras så snyggt att läsaren verkligen kan känna igen sig.. slutet är en riktigt bra paradox!
2006-07-23

  madinsane
jag blir lite förblindad av att den börjar med samma ordföljd som min 'ögonkastaren....'
jag fastnar där. och kommer av någon anledning aldrig vidare.
får inte in känslan du vill förmedla. titeln förvirrar mig också.
du har skrivit såååå mycket bättre, tjejen.
jag är ledsen om jag är hård, men jag kände att jag var tvungen att vara ärlig!
2006-01-01
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN