Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våra trogna bärare genom livet.


Fötterna har ordet.


Inklämda i ny mundering. Fint ska det va! Storstadstrottoarer, ojämna och knallriga.
Tur att vi är två som delar på bördorna.

Man kan ju inte acceptera vad som helst.
Får säga ifrån med lite vattenblåsor och lite ont här och var.
Visst skickar vi signaler upp till kontoret, men det bara krävs mer och mer av oss.

Och det där med världens skyfall och åska . När vi blev tvugna att vada i mängder av vatten. Jo både skor och strumpor var matte
väldigt rädd om, men oss struntade hon i. Äckligt trottoarvatten och risk att vi fick glas och annat skräp i oss. Sen fick vi gu´bevars ett härlig dusch när vi väl lämpat hem matte. Och väl under täcket gav vi varandra lite massage. Kändes ganska bra. Men nästa dag var det samma visa igen.

Nej då gillar vi bättre när matte sitter stilla vid skärmen och vi har siesta.
Ingenting som klämmer och värker. Det är att må bra för oss.





Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-04 19:49



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt skrivet om hur det är att
vara fötter
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP