Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag föll baklänges, framlänges och åt sidan

 

Och vi delade på samma hörlur hela resan

 

Arctic Monkeys

The Strokes

Architectures in Helsinki

 

Du frös och jag snorde mina fingrar

runt dina

och med fåniga leenden

såg vi in i varandras ögon

 

   - Och Amsterdam ÄR vår stad -

 

"I wish two drinks are always in me"

 

Med två påsar och papper mot framtiden

tystnade aldrig skratten

 

Det var fem frågor om var vi skulle vilja bo

årets fem bästa album

tio i topp låtarna i ditt huvud

 

Det var musik och det var rock n\' roll

och det var allt det där andra

 

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-01-02 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN