Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåva



gömmer små små tårar
i snäckorna jag samlar
tårar för den lilla ensamheten

trädgårdsmästaren får dem som gåva

tillsammans fördelar vi sorgen
bland de namnlösa blommorna







Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 272 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-07-04 22:37



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vacker och välskriven
2011-10-31

    Bo Bjelvehammar
en lyskraft, som bär över sommarängarna
2011-07-05

    ej medlem längre
oerhört vackert och gripande
2011-07-05

  Katinka VIP
Gripande, oerhört fin symbolik.
2011-07-05

  Minkki VIP
bokmärke direkt!
2011-07-05

  Gawain
Det här var på min ära riktigt bra, otroligt smart och snyggt.
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP