Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunder av lycka!

Mot öppna ängar
i daggblött gräs

Bjuder på goda droppar
som ger ett bubbelrus

Spring i benen
lek i kropp och själ

Många stunder av lycka




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 505 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-04 23:09



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt glädjesmittande och livsbejakande dikt!
2011-08-17

    Tea Alex
Mot öppna ängar
i daggblött gräs


De här raderna fastnade jag för!
Det är härligt hur du lyckats fånga glädjen i dina rader.
2011-07-11

    ej medlem längre
En härlig dikt som får mig glad :)
2011-07-10

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härlig och varm läsning. =)
2011-07-05

  mare VIP
Låter befriande härligt ! ;)
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin