Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Give me some time, I just need a little time"


Med bearnaisesås och mandelpotatis

 

Och du biter river

hugger

tills blodet rinner ner

Och sakta sakta

suger du

ut

det sista av mig

som finns att hitta

 

Sen skalar klöser

styckar du

med kniv och köttsax

steker grillar

kokar

och äter mig med finporslinet

toppad med persilja




Övriga genrer av SofiaN
Läst 561 gånger
Publicerad 2006-01-01 20:26



Bookmark and Share


    think 2-o+ice
"Sen skalar klöser
styckar"
Underbart skriftspråk, att bryta upp det så mot alla regler gör det starkt och mustigt. Bringar verkligen tanken till en överdådig middag, då allt som finns kvar är slumpen av vinet i ett höghalsat glas. Mustigt.
2006-01-06

  Daniel_78 VIP
mmm jummie
2006-01-01
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN