Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.




från då till nu och sedan...

 

I bark står kärlek skriven

med skurna namn i stammen

dina mjuka händers verk

som skulle visa världen  

att den kärlek som var vår

höll ut mot slutet evigt.

 

Det hjärtat som finns ristat

smeks av fingertoppar mjukt

det minner om din kärlek

och om sommarblommors doft

det värmer alla somrar

från då till nu och sedan.

 

(c) tk.

 

 

 

 

 




Fri vers av thyra
Läst 191 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-05 01:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint skrivet om kärlek.
2011-07-05

  Eva Helene VIP
Så ljuva minnen, för evigt ristade i trädets bark. Fint!
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra