Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uteservering

Vi sitter rygg mot rygg

du och jag

Jag är från här

och du är från långtbortistan

Du läser en karta

jag dricker min öl

Vi kisar mot solen

och du kliar dig på ett svenskt myggbett.


Jag tänker på hur många gånger jag suttit på uteserveringar

i olika länder


och utan att du märker det

smyger jag in i din semester

och lägger mig tillrätta bland dina upplevelser

Jag älskar

att resa.




Fri vers av åkeojag
Läst 152 gånger
Publicerad 2011-07-05 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag