Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namn

Jag är så dålig på namn, jag kommer knappt ihåg nåt

Hej Kalle! säger jag när jag menar Anders och du svarar Henrik.

Det är inte för att jag inte kommer ihåg dig.

Det är för att ditt ansikte är mycket mer personligt än ditt namn.




Fri vers av åkeojag
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-05 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag