Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyckelpiga i rosenlinden

 

 

din

hand

 

sluter  mina ögon

 

 

din

vilja

 

hör mina händer tala

 

 

spring ej din väg

dröj dig kvar ännu en stund

 

ännu

 

en

 

stund

 

 

 

däri

 

vid näckrosdammen

kysser du mina fingerportar öppna

 

nyckelpiga i rosenlinden

breder ut vingar

 

låter dig

 

ana

 

nyckelvägen




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-05 23:06



Bookmark and Share


  poetryGirl
naturlyrisk!
2011-07-06

  Ninananonia VIP
vacker...
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser