Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SommarGåva

Sommrigt

gult

Ljummet

vatten

Ljust

hela

natten

Sommrigt

grönt

Himmelskt

blått

Vilken

GÅVA

VI

åter

fått

Att leva

NU

är skönt




Fri vers av M-Lyn
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-06 11:39



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Så härligt fint du ordmålar en himmelsk sommartavla.
2011-07-09
  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn