Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarregn

Efter ett arbetspass
då jag slutligt satte punkt
gick jag ut i naturen
kände sakta hur ledigheten
började gripa tag
kände frihet

Månaders slit
hade nått sitt mål

Plötsligt öppnade sig himlen
sommarregnet forsade ned
tog skydd under ett träd
väntade

Hörde regnets dån
som ökade och minskade

Promenaden kunde fortsätta
gick på nya stigar
hagar och ängar
som jag inte kände till
dök upp
njöt av föränderligheten
att upptäcka nya världar
vidga livsrummet
känna sommaren
dofterna
lyckan att vara i ett
sammanhang
min histroria

Mina barndomssomrar
flimrade förbi

Sommaren är här...




Fri vers av AA VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-07 00:13



Bookmark and Share


  Anira
Vacker beskrivning av att möte ledig tid....

vandra ut och möte den i sommarregn....renande

Vackert♥
2011-07-10

  miljas
En målning utan dess like! Med både doft och fysisk känsla...
2011-07-08

  Ninananonia VIP
Underbar vandring du visar i sommarregn... :)
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP