Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta rovdjur satt inte i bur. (Al Ain, 20110618)




Cirkeln är en parabel

Det monotona upprepandets

cirkel

har brutits upp

till en vid parabel

som leder

framåt.

 

Ta min hand

så går vi gemensamt

in i framtiden!




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 363 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-07-07 05:49



Bookmark and Share


  walborg
Cirkel - att gå i cirkel - eller att vandra i en parabel - och hålla handen till en medmänniska - vilken text!
2011-07-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt bra. =)
2011-07-07

    ej medlem längre
Tycker om din parabel. Alla uppbrott leder framåt!
2011-07-07

    ej medlem längre
Parabeln som en filosofisk parabel!

Oj, så snyggt!
2011-07-07

    Maria Malm
Så snyggt fångat, uppbrottet, som ger framtiden en möjlighet.
2011-07-07

  anits VIP
Mycket vackert
2011-07-07

  Minkki VIP
Ja, cirkelns spänning är magisk. Tänk bara på Brechts Den kaukasiska kritcirkeln.... Skickligt att hitta en brytningspunkt i en liknelse!
2011-07-07

  Ari Viklund
utan din hand vore jag hjälplös
mot framtid våra hjärtan siktar
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)