Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rop

I ljuset
ropade
en
ängel
Till
ensam
i
mörkret

-Jag är
nära !
Ta emot
min
utsträckta
vinge
Och
lyft med
mig

Till en
ny ö
Där allt
är
vackrare
än
förut




Fri vers av M-Lyn
Läst 173 gånger
Publicerad 2011-07-07 22:00



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Så fin, mycket. Kan höra dess rop.

Tycker om och sparar

Tack!
2011-07-09
  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn