Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta

Samlar ihop dina saker
och slänger dem
Tar bort ditt nummer från telefonen
Delete-ar din mailadress
Raderar dig från mitt liv
Avlägsnar varje spår av dig

Byter lakan
Så att sängen inte ska dofta som du
För att jag inte ska
borra ner mitt huvud i din kudde
när jag saknar dig

Jag kommer aldrig mer träffa dig
Jag kommer aldrig mer att höra din röst
Jag kommer aldrig mer att skratta
av din humor
Aldrig mer vakna av att du håller om mig
Av att du pussar mig i pannan
Och stryker mig över håret
Aldrig mer
Aldrig mer av så många saker

Du är borta ur mitt liv
Utsuddad
Raderad

Du är borta
och jag kommer aldrig mer att träffa dig




Fri vers av Miss J
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-07 22:21



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Mycket vacker och sorgsen.
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Miss J
Miss J