Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit


Jag förstod det inte då
Kanske kunde jag inte riktigt förstå
hur stort hans svek faktiskt var
Hur mycket han förstörde mig
Hur han förstörde min tillit

Kanske är det först nu
När historien upprepar sig
Som jag verkligen förstår
Vad hans svek orsakade

För visst vet jag
att allt är annorlunda nu
Att du aldrig skulle utsätta mig
för något sådant
Att du
till skillnad från honom
är ärlig,
omtänksam
och ger mig så mycket mer
än han någonsin gjorde

Men ändå tvivlar jag
Ändå får jag panik
och tror att du
ska göra samma som honom

Inte komma tillbaka
Sluta höra av dig
Och lämna mig
i en förtvivlad hög
av saknad och smärta

Det du och jag har
är miljoner gånger bättre
än det han och jag någonsin hade

Men han svek
Lämnade landet
Lämnade mig

Jag vet att du inte är han
Men han trasade sönder mig
Slog itu min tillit
Min förmåga
att lita på sakerna du säger

Ord är lätta att säga
Ord behöver inte betyda sanning
bara för att de upprepas
om och om igen
Ord som funnits i över ett år
kan plötsligt vara de värsta lögnerna
som någonsin funnits

Varje dag utan dig
blir till en kamp
En kamp mot mig själv
Mot min förtvivlan och misstro

En kamp mot min saknad
En kamp för att orka med vardagen
utan dig
Du som betyder så oändligt mycket för mig
Utan dig
som får mig att känna mig lycklig
Lycklig av att vakna upp bredvid dig
Att känna din arm runt mig innan jag somnar
Att känna en lätt puss över håret
Bara för att jag är jag
Och du är du





Fri vers av Miss J
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-09 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss J
Miss J