Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orättvisa


Varför luktar
din parfym

så mycket bättre
än min

Varför luktar du
så mycket godare
än mig
när jag inte har dig här

när jag ändå inte
kan vila med mitt huvud
i ditt knä
och andas in




Fri vers av Miss J
Läst 212 gånger
Publicerad 2011-07-20 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss J
Miss J