Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut

Sitter bara här
Ensam
Stirrar tomt framför mig
Med gråten i halsen
Och med ballader om evig kärlek,
som ett elakt skämt, på repeat

Jag tänker inte sakna dig
Vägrar att gråta mer över dig
Vägrar vara den ratade
Den som inte passade in i ditt liv
Den som inte förtjänade din tid
Och uppmärksamhet
Men gråten lurar i halsen
Gör det svårt att svälja
Svårt att tänka logiskt

Jag tänker inte sakna dig
Men det är bara mig själv jag lurar
Jag har ingen avstängningsknapp
när det gäller dig

Jag tänker inte sakna dig
Men just nu kan jag inte tänka
Jag saknar dig
Saknar tanken på att det
skulle vara du och jag

Allt jag någonsin ville
var att du skulle säga de där
magiska orden
De som skulle få mig att smälta
Allt jag någonsin ville
var att du skulle älska mig
Men du sa att du tyckte om mig
Att du brydde dig om mig

Allt jag någonsin ville
Var att det skulle vara vi
Att vi skulle bilda en enhet

Du slutade bry dig om mig
Slutade vara snäll
Slutade vara omtänksam
Slutade vara allt det du var innan
Allt det som jag föll för

Jag tänker inte sakna dig
Men jag saknar den du var
Och det jag trodde att vi hade




Fri vers av Miss J
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-16 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss J
Miss J