Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen som möts

Vandrar längs linjen
havet glittrar
panoramat är betagande
en stad i förvandling
skönheten består

Vandrar längs linjen
allt är igenkännande
min sommarplats på jorden
närheten till naturen
tystnaden bedövar
idyllen griper tag

Vandrar längs linjen
vatten, bara vatten
stadens brus
skönheten
är vardaglig
och glöms bort för
vardagens slit

Behövs semester
för att inse att det är mitt
skärvorna av minnen
är min historia




Fri vers av AA VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-08 00:14



Bookmark and Share


  Anira
Vilan ...för att kunna återvända .....

Tack ♥
2011-07-10

    Yarissa
Fint beskrivet
2011-07-08

  Ninananonia VIP
Vackert och skönt ...att ha semester... att sakta in tempot och se och känna alla minnen...
2011-07-08

  Ninananonia VIP
Vackert och skönt ...att ha semester... att sakta in tempot och se och känna alla minnen...
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP