Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men inte fan kan jag ta bort dig för det

Jag gillar inte dina statusuppdateringar

för jag vet att det du ska göra

hade jag också fått uppleva

om du bara sagt ja




Fri vers av Vittra
Läst 532 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-08 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vittra