Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skisser i sanden

Minns du: Det rostiga dammet
husgrunderna i den röda sanden
den uppochnedvända bilen

och cikadorna i ett stillastående
till hälften artikulerat crescendo

du vaknade utan minne

dina drömmar var avlånga
skuggor som famlade
efter sig själva




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-08 17:49



Bookmark and Share


  filosofian
Måste säga att jag är otroligt imponerad av ditt sätt st skriva och gömma hemligheter i din texter. Man får tänka för att förstå. Väldigt dina dikter och ord. Fortsätt.
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin