Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För Alla Blommors Skull

Tidig är
gryningen
När nya
blommor
ges liv

Ny är dagen
där varje
ögonblick
Fångar
varandet

Lång är
natten
Som
sedan
omfamnar
morgonens
möjligheter

Av kärlek
för alla
blommors
skull
Höjer sig
solen

Varje stund
bär
ljus
som strålar
Även
i ett
mörker

Gåvorna
är
som
duggregn
av
guld
Med
möjligheter

Och

kärlek

Som slår
rot




Fri vers av M-Lyn
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-08 21:21



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Mycket vacker känsla.
2011-07-09
  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn