Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I am booooored...


De kallades det perfekta paret

 

Men hon var aldrig någon att lita på

han var aldrig någon att förråda

 

Tillsammans skulle de rädda världen

som alla andra nykära ungdomar

 

Hon minns inte längre hur lång tid som gick

han minns inte längre hur länge han stod ut

 

Det blev ingen seger över makten

ingen fred på jorden

men de skaffade sig fadderbarn

 

Han frågade om det räckte

Hon svarade att jorden aldrig var till för såna som dem

människor med empati

vart tog de vägen?

 

De hade gemensamma mål

gemensam framtid samma drömmar

 

och som de flesta

växte de ihop

 

syster-bror / pojvkän-flickvän

älskar / känner

ensam / övergiven

 

Han förlät år efter år

hon grät år efter år

 

det var sol när de älskade

snö när de hatade

och vatten när de levde




Övriga genrer av SofiaN
Läst 1545 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-02 11:00



Bookmark and Share


    Chogge
Känner igen mig väl, fint skrivet!
2006-07-08

  yoyyo
Wow, wow

detta var verkligen mer än perfekt..
det bästa jag läst idag, på många dagar.

Tack
2006-05-23

    NoMi F
Så laddat så säkert
liksom många kanske
lever i dag.
Tycker om och sparar
tacksamt till mina favoriter.
Tack
2006-01-10

    vilsen
wow ! orden känns laddade, och hela dikten är otroligt stark !
2006-01-03

  Jonjovan
buhuu!, jag blev så tagen, så sorgligt, så sant- älskar formuleringen
"Tillsammans skulle de rädda världen som alla andra nykära ungdomar", jag är fortfarande fånge i en naiv dröm, jag vet men men, vi har ju inget försvar mot det, vad skulle vi annars göra? våra få jordsnurr.
2006-01-03

  Queen_of_Rain
Otrolgit vackert!! wow, beskriver så många olika känlsor men ifrågasätter samtidigt alla dessa känslor.. imponerande
2006-01-03

  Stefan Ek
fan den här gillar jag verkligen... bara stillsamt isärglidande, vacker misär liksom...
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN