Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. . . till en ung kvinna som har hela livet framför sina fötter. . .

 

 




När min låga brunnit ut

 

 

Vem vet när min låga brunnit ut?

 

Vem vet när mitt liv nått sitt slut?

 

 - - - - - - - - 

 

Jag väljer att leva och låta ljuset brinna,

 

så länge

 

mitt hjärta andas.

 

så länge

 

min själ finns kvar.


så länge

 

det finns ....

 

liv..

 

 finns det hopp.

 

-----------------------------------------

 

När Du inte tror på dig s j ä l v

 

finns    v i    där.

 

V i  tror på  D i g.

 

 

 




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-23 20:29



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Helt perfekt budskap som du verkligen får fram här.
2012-10-18

  La Magnólia VIP

Mycket varmt och omtänksamt! Vi finns där, när du inte tror på dig själv .. fortsätt leva så länge lågan ännu brinner. Fina tankar att hämta styrka från ...
2012-09-23

    ej medlem längre
Underbart, humanistiskt, gott. Riktigt gott!
2012-06-29

    Nikoh
Skit fint!
2012-06-24

  Änglaögon
Trösterikt!
2012-06-24

    Birgersdotter VIP
vackert och kärleksfullt
2012-06-23

  Dufvenberg
Vackert och stödjande.
Mvh H
2012-06-23

  träsnidaren
En stärkande dikt att ta med sig i livet...!
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP