Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning

Vandrar längs med strandlinjen
stilla vatten
spegelblank yta
skuggor sveper in
sakta sänker sig skymningen

Dagens färgprakt och ljus
håller på att förvandlas till en
svartvit bild

Alltet
går ner i viloläge
i fjärran hörs musik
från sommarens olika fester
sommarnattens glam

I morgon kommer en ny dag.




Fri vers av AA VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-10 01:30



Bookmark and Share


  Anira
Fin stämning i skymning ...kände skymningen ...vilan
Tack♥
2011-07-10
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP