eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Söndag kväll 10 juli

söndag kväll

äntligen

dagen har varit lång

timmarna

har slingrat sig fram

 

en stund satt jag ute

kände vinden

den var skön

jag njöt av att bara

sitta och vara

 

nu är kvällen här

jag ska sätta mig i soffan

hoppas att

tv tablån bjuder på något bra

så jag håller mig vaken

så nattens sömn

blir god

 

 

anits 10 juli 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-10 20:00



Bookmark and Share


  Anya VIP
Här och nubild som är fin.
2011-07-11

  Lars Hedlin
Gott och nytt!
2011-07-11

    Yarissa
Vilket tjusigt foto!
2011-07-11

  Larz Gustafsson VIP
Du missade väl inte Taube?
2011-07-10

  Bibbi VIP
Lycka till!
2011-07-10

    ej medlem längre
Önskar dig ljuva drömmar under John Blunds paraply.
2011-07-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP