Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djurparken i Al Ain, UAE, 2011-06-18




Om att vinna (aforism + 100 tecken)

Det är inte hur många gånger du vinner som räknas -

Det är hur många gånger du vinner över dig själv!

 

----------------------
Hitta fler dikter på precis 100 tecken,
Sök efter taggen "100tecken"

 

 




Fri vers (Aforism) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 471 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-10 22:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-07-17

    ej medlem längre
Så kloka ord!

Bokmärker!
2011-07-11

    ej medlem längre
kloka ord, skrivna med erfarenhet i bagaget
2011-07-11

  Tiiiina
Haha ja om de brukar vara svåra slag som är väl värda att vinna!!
2011-07-11

  Ari Viklund
tycker om
och priset
är i kärlek
till hjärtat
2011-07-11

  Minkki VIP
Vilken klurig bild till texten... Segraren.
För att inte tala om att både bild och ord är fina. Gillar dina perspektiv på tillvaron och fåglar!
2011-07-11

  anits VIP
Mycket kloka ord
2011-07-11

    ej medlem längre
Du är en vis man!
2011-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)