Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla en hunger!

Stilla en hunger!

Inom mig finns en längtan

Bortom tid och förnuft
den tränger i mitt hjärta

Kom ge mig luft
låt mig andas

Säg vad du vill
låtom oss beröras

Ske det som sker
just nu idag

Vilar i beslutsamhetens lag




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 496 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-11 01:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig dikt älskling :)
2011-07-18

    Tea Alex
Det finns mycket man kan vara hungrig efter...
:)
2011-07-11

  Johan Bergstjärna VIP
Bra, vackert!
2011-07-11

  anits VIP
En mycket vacker dikt
som väcker många tankar
2011-07-11

  Epione VIP
Tänkvärd text som ger dominotankar.
Känns dock som två titlar efter varandra.
Bra ordat
2011-07-11

  RosieLoveHeart
härlig dikt , väcker tanke och nyfikenhet, över beslut , längtan och hungriga val
2011-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin