But by how often your breath is taken away."

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Life is not measured by how many breaths you take.

But by how often your breath is taken away."




Kärleksbarnet

 

 

Min dotter gav mig en kram

"vi ses"

 

Hur kan jag berätta för henne

hur starkt det känns

när ens barn

rör vid

sin fars

hjärta




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-11 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström