Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar från sommarvistet III

Ännu en dag har gått
långt bortom vardagens krav

Tid för eftertanke och kontemplation
uppladdning

Är lyckligt lottad med ett viste
på en plats i en trakt
där jag haft mina barndoms somrar
som nu blivit mina barns somrar

Förnimmer vemod
men även lycka
att ha denna förmån
som ger möjlighet att se på livet
utifrån ett annat perspektiv

Denna plats
har utgjort
den fasta punkten
på livets resa

Avstigningarna vid stationerna
har varat olika länge
men platsen för underhållsarbete
har alltid legat kvar på samma ställe.




Fri vers av AA VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-12 01:47



Bookmark and Share


  Anna*
Det är skönt att det finns en fast punkt att återvända till gång på gång. En välkänd plats där trygghet råder.
2011-07-17

  Ninananonia VIP
Underbart :)
2011-07-17

  Anira
Gött att ha ...en plats på jorden ...dit man kan ta med sej orden

att koppla samman till underbara texter....som blir till småberättelser för oss att läsa...

Underbart att få dela ...med sina kära...att få återvända ...

Tack♥
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP